L’escola de ball referència de les Terres de l´Ebre

Donades les necessitats dels alumnes l´any 2015 vam decidir traslladar-nos a unes noves instal·lacions de 500 m². Estem molt orgullosos de la nova escola Quick Dance, acollidora i molt amplia. Aquest fet va ser un gran canvi donat que ens va poder permetre crear el «Social Dance», espai creat per acollir a tots els aficionats del ball de tot el territori de Terres de l´Ebre i Nord de Castelló, així com a professionals que venen amb els seus alumnes a ballar i socialitzar amb tots els amants del ball.es Here

Quina és la nostra misió?

Aportem una llarga experiència en el món de la docència del ball, vam iniciar la nostra carrera l´any 1996 i després de dues dècades dedicades en ànima al ball, estem centrats a aportar tota la nostra experiència a totes les persones que volen aprendre a ballar, buscant un aprenentatge fàcil i ràpid que a la vegada sigui divertit.

I els valors?

Constància i preservança!

Aquests són els valors que ens caracteritzen, gràcies a ells Quick Dance ha pogut créixer.
Per aquest motiu estem al costat dels nostres alumnes per ensenyar-los-hi que amb ganes i voluntat tot és possible.

LA NOSTRA HISTÒRIA

L´escola va ser fundada per Agusti Ferré i Rita Moya amb un grup de nens i nenes amb ganes d´aprendre a «fer balls de saló» cap a l´any 2000, la nostra experiència amb els infants ens va fer adonar que per tenir una motivació calia introduir-los al món de la competició, aconseguint títols de Campionats d´Espanya i de parelles finalistes. Després de molts anys i fer conèixer el nom del Club Amposta Quick Dance per tota Espanya, vam decidir centrar-mos amb els balls socials, i delegar la vessant esportiva amb l´Agusti Jr. i la seva parella de ball Irene Martí. Així hem aconseguit un tàndem quasi perfecte on hem pogut seguir investigant amb els millors mètodes per especialitzar-nos en la nostra feina com a professors de ball i donar el millor de nosaltres als alumnes.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Si t’agrada ballar, t’ho possem fàcil

No perdis l’oportunitat de fer algo que et canviarà el teu estil de vida