L’escola de ball referència de les Terres de l´Ebre

Donades les necessitats dels alumnes l´any 2015 vam decidir traslladar-nos a unes noves instal·lacions de 500 m². Estem molt orgullosos de la nova escola Quick Dance, acollidora i molt amplia. Aquest fet va ser un gran canvi donat que ens va poder permetre crear el «Social Dance», espai creat per acollir a tots els aficionats del ball de tot el territori de Terres de l´Ebre i Nord de Castelló, així com a professionals que venen amb els seus alumnes a ballar i socialitzar amb tots els amants del ball.es Here

Quina és la nostra misió?

Aportem una llarga experiència en el món de la docència del ball, vam iniciar la nostra carrera l´any 1996 i després de dues dècades dedicades en ànima al ball, estem centrats a aportar tota la nostra experiència a totes les persones que volen aprendre a ballar, buscant un aprenentatge fàcil i ràpid que a la vegada sigui divertit.

I els valors?

Constància i preservança!

Aquests són els valors que ens caracteritzen, gràcies a ells Quick Dance ha pogut créixer.
Per aquest motiu estem al costat dels nostres alumnes per ensenyar-los-hi que amb ganes i voluntat tot és possible.

LA NOSTRA HISTÒRIA

L´escola va ser fundada per Agusti Ferré i Rita Moya amb un grup de nens i nenes amb ganes d´aprendre a «fer balls de saló» cap a l´any 2000, la nostra experiència amb els infants ens va fer adonar que per tenir una motivació calia introduir-los al món de la competició, aconseguint títols de Campionats d´Espanya i de parelles finalistes. Després de molts anys i fer conèixer el nom del Club Amposta Quick Dance per tota Espanya, vam decidir centrar-mos amb els balls socials, i delegar la vessant esportiva amb l´Agusti Jr. i la seva parella de ball Irene Martí. Així hem aconseguit un tàndem quasi perfecte on hem pogut seguir investigant amb els millors mètodes per especialitzar-nos en la nostra feina com a professors de ball i donar el millor de nosaltres als alumnes.

CONTACTA’NS ARA

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Si t’agrada ballar, t’ho possem fàcil

No perdis l’oportunitat de fer algo que et canviarà el teu estil de vida

COMENÇA A BALLAR AMB NOSALTRES