CLASSES DE BALL PER A NENS I JOVES

Els nens aporten vida allà on van, es per això que ens encanta tenir Quick Dance ple d’energia i positivisme. A continuació trovaràs les activitats que oferim per nens/es i joves.

Fes-li una ullada!

Balls Esportius

Un apartat de la nostra escola és el Club Amposta Quick Dance, la vessant esportiva ens ha permès preparar parelles campiones i finalistes dels Campionats d´Espanya juntament amb els valors que van lligats a l´esport, respecte , empatia, companyerisme.

Ball Coreogràfic, Sincronitzat i Single

Aquesta modalitat ens permet aprendre el ball d´una manera grupal i individual a la vegada, permetent fusionar diferents ritmes. Pots triar grup d´edat i nivell.

Zumba Kids, Jumping i Animació Infantil

Classes per nens a partir de quatre anys, aprenen a sincronitzar moviments, a escoltar els ritmes, a contar, a conèixer la distribució de l’espai.

Ens movem per tot el territori per realitzar classes per associacions, entitats, càmpings, ajuntaments, aniversaris…. Demana el teu pressupost.

Casal «Quick Artist!»

Com a monitors esportius i de lleure organitzem casals on preparem moltíssimes activitats on centrem el nostre objectiu a convertir als nostres participants en «artistes» , mitjançant jocs, dinàmiques de grup, treballs manuals, balls, aconseguim fer gaudir als nens dels dies de vacances a la vegada que aprenen moltes habilitats.

El teu fill/a te ganes de ballar?

Contacta’ns i t’ajudarem a escollir la millor classe per a ell/a