CLASSES DE BALL PER ADULTS

Fes un cop d’ull a les diferents activitats que fem al nostre centre, estem segurs que trobaràs moltes que t’encantaran.

Elegant Social Dance

Blues, chachacha, cumbia, Disco-hustle, Foxtrot, Merengue, Pasodoble, Quickstep, Rumba-americana, Samba, Swing-Rock, Tango, Vals Anglès, Vals Vienès. Tots aquests balls pots aprendre amb nosaltres d´una manera progressiva, la nostra metodologia fàcil i gradual permet assumir els conceptes de conducció, noms i geometria de figures, posició corporal, tècnica i interpretació que seran denominador comú amb tots els balls, sense oblidar la diversió d´aprendre a ballar i gaudir de la música d´una manera elegant.

Batxata i Salsa

El nostre mètode gradual d´aprenentatge permet passar-ho bé als alumnes d´aquestes classes. Fem entendre la conducció dels nois, la connexió amb la parella, la variació de ritmes, amb tot això aconseguim un ball fluid i fàcil.

Agustí&Rita estan en constant aprenentatge del ball, això unit als coneixements com a entrenadors esportius permet donar les millors eines per ajudar als alumnes per desenvolupar el ball fins nivells avançats.

Ball Nupcial

Trieu les cançons que siguin especials per vosaltres i Quick Dance s’encarrega de fer-vos una coreografia única, feta a mida per vosaltres.

Us recomanem el PACK NUVIS, 10 sessions que us permetran assolir els objectius marcats.

Pilates i Women Fitness

Ara més que mai ens hem de cuidar, tant físicament com psíquicament. Les nostres classes t’ajudaran a relaxar-te a la vegada a enfortiràs tota la musculatura, aconseguint alleujant els dolors lumbars i cervicals.

En el nostre programa de Woman Fitness, basat en Pilates treballem intensament GAC, a més d´stretching. Busquem sentir-nos bé, estar en forma, cuidar el nostre cos i enfortir tota la nostra musculatura.

Oferim classes on-line.

Ball Estil Noies

Tenim diferents classes i nivells per treballar les diverses modalitats de balls llatins, permetent explotar la feminitat de les dones de manera individual, ajudant a prendre consciència corporal i coordinant passos juntament amb el treball sensual de braços i mans.

Aconseguim classes divertides on guanyaràs molta seguretat en tots els sentits.

Dansa Oriental i Sensual Style

Classes impartides per Maite Gil. Ella sap com ningú ensenyar a connectar amb la teva consciència corporal per aprendre a treballar el teu cos des del moviment sensual. Ella mitjançant la dansa oriental, el Burlesque i el fitness ha aconseguit crear un estil únic, on fa treure tot el potencial que tenim les dones i ens fa gaudir del Sensual Style.

Oferim tallers personalitzats per grups d’amigues, festes d’aniversari…

Zumba i Jumping

Aquestes activitats ens permet divertir-nos amb la música i a la vegada cremar moltes calories.

“ “Si el desig de ballar s’acabés, crec que tot s’acabaria” ”

PINA BAUSCH

Comença a ballar avui mateix

Contacta’ns i t’ajudarem a escollir la millor classe per a tú.